Opleiding referentieverpleegkundige wondzorg in samenwerking met vormingscentrum HIVSET


Opleiding referentieverpleegkundige wondzorg in samenwerking met vormingscentrum HIVSET

 

 

 

 

 

Wondzorg lijkt simpel op het eerste zicht maar is complexer dan je denkt. De laatste jaren is er meer aandacht voor een juiste aanpak van wondzorg. Deze basisopleiding referentieverpleegkundige wondzorg licht je alvast de belangrijkste basisprincipes toe om op een juiste, multidisciplinaire en transmurale manier aan wondzorg te doen. Na deze opleiding ben je in staat te fungeren als aanspreekpunt voor je collega verpleegkundigen en de patiënt. Je bent daardoor een van de belangrijke schakels in het multidisciplinaire team. De opleiding wordt inhoudelijk verzorgd door het team van wondzorgspecialisten en arts specialisten van het Wondzorgcentrum. Dit centrum is al 4 jaar actief als de referentie voor wondzorg en behandeling in de eerste lijn. Dit team zorgt er voor dat je de nodige theoretische kennis krijgt aangevuld met heel veel voorbeelden uit de dagdagelijkse praktijk. Bij het volgen van deze opleiding heb je ook de mogelijkheid om een multidisciplinair wondspreekuur mee te volgen te Genk op dinsdagen van 15u tot 19u.

HIVSET zorgt er voor dat alles volgens de regels verloopt om na deze opleiding in aanmerking te komen voor het getuigschrift referentieverpleegkundige wondzorg, erkend door het RIZIV.

Tevens zorgt HIVSET er voor dat alles administratief vlot verloopt en je in aanmerking komt voor de KMO portefeuille en betaald educatief verlof.

Inschrijven kan op http://vormingscentrum.tactics.be/inschrijven/type/O/id/1627        tot 24 Oktober 2018.

Link naar volledig bericht en alle informatie op website HIVSET   http://vormingscentrum.tactics.be/opleiding/id/1627

Meer info
Via Balliu Kristof, tel. 0491088125 (inhoud en praktische verloop opleiding)
Via onze administratie, tel. 014471312, administratie-vc@hivset.be (inschrijving en betaling)

Data opleiding : start maandag 29/10/2018 , gedurende 5 maandagen van 8u30 tot 17u. Het einde van de opleiding is voorzien op maandag 26/11/2018.

Locatie: de opleiding gaat door in het Woonzorgcentrum Hof van Gan, Bochtlaan 62, 3600 Genk. er is voldoende parking voorzien in de buurt van het WZC.

Wondzorgcentrum