Opleiding

Wondzorg evolueert de jongste jaren steeds sneller. Wat je tijdens de opleiding verpleegkunde hebt geleerd kan vandaag de dag al achterhaalt zijn.  Daarnaast is wondzorg een multidisciplinair gegeven en is het belangrijk om de patiënt in zijn totaliteit te bekijken. Kwaliteitsvolle en evidence based wondzorg is hierbij noodzakelijk.

De opleidingen die door het wondzorgcentrum georganiseerd worden geven jouw de nieuwste richtlijnen mee en zij zorgen dat deze praktisch toepasbaar zijn voor het werkveld.
Veel van hun lessen bevatten daarom ook een praktisch gedeelte. Vb. debrideren wordt geoefend op varkenspoten, compressietherapie mag door iedereen geprobeerd worden.

Ben je nu verpleegkundige in de thuiszorg, ziekenhuis of woonzorgcentra, de opleidingen worden voor iedereen op maat gemaakt. Meer info en datums vind je onder de tab thuisverpleegkundigen of rust- en ziekenhuizen terug.

Ben je geen verpleegkundige maar kom je door je beroep in aanraking met wondzorgen of wondverbanden? Ook voor jouw hebben wij een opleiding op maat. Meer info onder de tab andere zorgverstrekkers.

Wondzorgcentrum