Wondzorgcentrum sluit nieuwe samenwerking voor opleidingen met Safety Expertise


Wondzorgcentrum sluit nieuwe samenwerking voor opleidingen met Safety Expertise

Graag stellen we u de nieuwe samenwerking voor tussen het Wondzorgcentrum en het EHBO Expertisecentrum.

Het Wondzorgcentrum biedt al meerdere jaren gespecialiseerd advies aan bij de behandeling van complexe wondverzorging. Hierbij helpt het artsen, verpleegkundigen en zorgkundigen bij de behandeling en het samen opstellen van behandelingsstrategieën voor wonden die moeilijk helen. Dankzij de jarenlange ervaring binnen zijn vakgebied, is het Wondzorgcentrum  dé referentie in Vlaanderen op het vlak van wondverzorging in de eerste lijn

Het EHBO Expertisecentrum dat deel uitmaakt van de Safety Expertise BVBA, wil bijdragen tot een bredere verspreiding van goede algemene vorming binnen de zorg in België. Als opleidingscentrum heeft het EHBO Expertisecentrum een kwalitatief hoogstaand aanbod binnen de sectoren “EHBO”, “heffen en tillen van patiënten ”, “brand en evacuatie”, “fit en gezond“ en “communicatietrainingen binnen de zorgverlening”. Het EHBO Expertisecentrum beschikt over een ervaren team docenten, bestaande uit artsen, verpleegkundigen, ambulanciers, kinesitherapeuten, ergotherapeuten, brandweerlui en  preventieadviseurs.

Door onze krachten te bundelen zijn we in staat u een breed aanbod aan gespecialiseerd advies en opleidingen aan te bieden. Voor u als hulpverlener heeft dit het grote voordeel dat u voor zo diverse zorgthema’s slechts één aanspreekpunt meer nodig hebt.

Meer info kan je vinden op https://www.safetyexpertise.be/opleidingen/#wondzorg

Wondzorgcentrum